Baraboa a něco o ní

27.09.2023

Září je téměř u konce a je to již něco málo přes rok, kdy vznikla Baraboa. Naše agentura na zprostředkování těch nejkrásnějších zážitků na Maledivách. Baraboa znamená v Dhivehi dýně a jelikož je hodně podobné mému jménu Barbora, byla to jasná volba. Dhivehi je úřední jazyk Malediv. 

Z negativních reakcí a chování místních obyvatel, jsme se vždy snažili vyjít jako vítězové a i když to byl opravdu velký boj, nakonec se nám to podařilo. Další centra, která nabízí výlety rostou jako houby po dešti, ale z konkurence si hlavu neděláme. Každý je jedinečný a má co nabídnout. My se snažíme o osobní přistup, natáčíme krásná videa, jako vzpomínku a nikdy se nesnažíme výlet urychlit, jen abychom byli brzy doma. Milujeme to, co děláme.

Obchod jsme oficiálně otevřeli letos v lednu a nemohli jsme udělat lépe. Máme útulné místečko, kde se scházíme se svými klienty a plánujeme výlety nebo jen tak klábosíme. Zjistila jsem, že někdy je Vás tu tolik, že tři židličky opravdu nestačí a tak je možné, že budeme letos ještě dokupovat nějaké vybavení ať zase nesedíte jeden na druhém nebo na zemi :D

Jsem tak moc vděčná za každého jednoho z Vás, koho jsem mohla poznat a kdo si vybral právě nás, aby prozkoumal krásy nejen podmořského světa Malediv. Je to kouzelná země s úchvatným podmořským životem a krásnými ostrůvky s křišťálově čistou vodou. Někteří klienti se vrací opakovaně a toho si moc vážíme.

Spousta z Vás přijela nebo se chystá na Ukulhas, právě a jen kvůli Baraboa a to je prostě sen.

Poznali jsme mnoho lidí a nasbírali díky Vám nespočet zážitků. Největší odměnou nám vždycky byl a bude úsměv lidí, které pravě podplavala manta nebo šnorchlovali v dechberoucí korálové zahradě. 

Další sezóna se pomalu blíží  a my se moc těšíme na nové lidičky a dobrodružství. Začali jsme nově nabízet i ubytování a tak máme radost, že se naše malé podnikaní zase trošku rozroste.